Boka mötesrum när hemmakontoret är för litet

Det finns många fördelar med att jobba hemifrån, men en stor nackdel är att kontoret ibland är för litet eller inte ger ett nog professionellt intryck. Om du ska ha ett viktigt möte eller hålla i en konferens kan du med fördel boka ett mötes- eller konferensrum i city, vilket både ger dig mer utrymme och en möjlighet att verkligen uppfattas som professionell.

Boka mötesrum

 

Du ska ha ett affärsmöte med flera partner eller så ska du hålla i en konferens eller en workshop. Istället för att behöva rumstera om i hemmet, möblera om och försöka städa undan ”vardagsliv”, så hyr du ett större mötesrum. Förutom att det blir så mycket mindre arbete för dig och du kan välja ett rum som passar i storlek, så träffas ni också centralt. De flesta som jobbar hemifrån bor antingen tämligen trångt i en central lägenhet, eller så har de lite mer plats och bor i en förort eller ute på landet. Det är så mycket enklare för alla att sammanstråla på ungefär lika långt avstånd och med bra kommunikationer, istället för att några ska behöva ta sig långt utanför stan. Helio har många olika mötesrum i Stockholm city som du kan välja mellan: från ett mindre mötesrum för två personer till stora konferenssalar för upp till 700 deltagare. När du bokar ett rum får du också tillgång till skrivare och annat som du kan behöva. Ska du göra en presentation? Vill du ha ett mer personligt rum eller ska det vara avskalat? Det finns rum för alla företag och tillfällen.

Streamingroom

Under coronapandemin har streaming används än mer än tidigare och troligtvis är just digitala möten något som vi kommer att fortsätta med också post corona. Om du inte har all utrustning i hemmet kan du faktiskt hyra ett streamingrum. Det är perfekt för dig som ska hålla i ett större möte, som en digital konferens och verkligen vill vara säker på att allt fungerar. Det är skönt att få hjälp med det digitala, att presentationerna visas korrekt och att alla program finns. Det är också ett bra alternativ för dig som vill göra inspelningar. För att skapa en bra produktion behöver du ha studioutrustning, rätt belysning etc. Istället för att köpa in det för några enstaka tillfällen kan du hyra ett streamingroom med all utrustning och hjälp som du behöver.