Arbetshörnans måsten

 

I dag arbetar alltfler hemifrån och söker efter de bästa lösningarna för att få till en ergonomisk och harmonisk arbetsplats hemma. Till det tillkommer även olika tillbehör för förvaring till skrivbord och givetvis en dator med ett bra headset. Nedan listas några saker du bör tänka på och som kan vara bra att införskaffa till ditt hemmakontor.

Snygga stolar i all ära men när du arbetar hemifrån och troligen tillbringar många timmar sittandes framför datorn eller böcker så behöver du en bekväm stol. En ergonomisk stol kan kosta men är väl värd pengarna då hemarbete blir mer och mer vanligt och troligen kommer alltfler jobba just hemifrån i framtiden. På sajten testvinnarna listas de bästa ergonomiska kontorsstolarna, i olika prisklasser, allt för att möta dina behov. Om man är på jakt efter något billigare så erbjuder olika möbelvaruhus modeller för den mer sparsamma. Ikea har en hel del fina och bekväma modeller!

Att sitta ner, dag efter dag är inte hållbart och då kan ett höj- och sänkbart bord vara lösningen så att man ibland kan stå upp och arbeta och slipper samma ställning för ryggen dagen igenom. Nu är inte ett höj- och sänkbart bord en realitet för alla utan då finns det bra nog andra mer prisvärda lösningar som fungerar nästan lika bra! Om du driver eget och problemet är större än ett höj- och sänkbart skrivbord så vänd dig till https://www.fakturino.se, de har lösningar! Med ett bordsstativ eller laptopstativ fixar du enkelt problemet och de billigaste varianterna går från några hundra kronor och uppåt. Väl värt att investera i för att slippa tunga skuldror och en smärtande nacke.

När du införskaffat ovanstående och nödvändiga tillbehör vill du säkert göra din arbetshörna till en trevlig plats att sitta vid och ha stilrena och fina saker att vila ögonen på. Kanske skulle du satsa på någon uppiggande accentfärg och en lättskött blomma när du ändå inreder din arb, de har lösningar! Med ett bordsstativ eller laptopstativ fixar du enkelt problemet och de billigaste varianterna går från några hundra kronor och uppåt. Väl värt att investera i för att slippa tunga skuldror och en smärtande nacke.

När du införskaffat ovanstående och nödvändiga tillbehör vill du säkert göra din arbetshörna till en trevlig plats att sitta vid och ha stilrena och fina saker att vila ögonen på. Kanske skulle du satsa på någon uppiggande accentfärg och en lättskött blomma när du ändå inreder din arbetsplats!